Bands & DJ’s

Hieronder vind je het huidige aanbod aan formaties. De bands zijn echter ook in grotere of kleinere samenstellingen te boeken. Voor beperktere budgetten, voor akoestische omgevingen, voor verschillende doelgroepen, etc. Dat maakt werken met professionele muzikanten prettig: Er kan een muzikale formatie worden gevormd, volledig afgestemd op jouw of jullie wensen.

Kleurstof

Echte partyband met gevarieerd repertoire. Van de Motown hits tot de Nederlandse klassiekers, alles is dansbaar en meezingen is verplicht!

Band & DJ Show

Een DJ gecombineerd met band, solo artiest als saxofonist, drummer of zangeres? Jij geeft aan wat je wil, Wij bieden je Non-stop vermaak!

DJ | Drive in Show

Professionele DJ’s die gehoor geven aan wat je gasten willen horen. Daarbij kunnen ze ook nog eens plaatjes creatief en oorstrelend in elkaar overmixen!

De Meiden van Bubbels

Hou je van lekker borrelen en dineren? Zorg dan dat deze Meiden van Bubbels erbij zijn! Ze zijn jong, hip en houden van een gevarieerd bekend repertoire.

Matt Blue wedding band

Te gekke coverband die iedere die iedere zaal plat speelt! Front man Matt Blue zoekt veelvuldig de interactie met het publiek op.
Staat garant voor kwalitatief vermaak!

Blue District

Een retestrakke band, met energieke muzikanten. Zo omschrijf je dit kwartet. Ze spelen rustige nummers, maar kunnen ook een feestje bouwen. Ze zingen driestemmig en zijn altijd goed gekleed!

The Duster Sisters

Een geniale band, gevormd door 2 vriendinnen die ooit samen menig kamer afstoften. Ze spelen een hip hedendaags repertoire, gehuld in een rock ’n roll jasje!

Newtown

Een heerlijke coverband, gek van ballads en covermuziek waar je bij weg kunt dromen. De ideale achtergrondband voor ieder evenement.

Jazzmin

3 getalenteerde jonge musici vormen samen een ongekend jazztrio. Ze spelen een bekend en nostalgisch repertoire waar je vlinders van in je buik krijgt.

Vraag hier je offerte aan