Over ons

R

&T Music is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Twee vrienden vinden elkaar in de muziek. Als muzikant en als DJ timmeren ze aan de weg. De één wat meer vanuit een commercieel perspectief, de ander meer vanuit een muzikaal perspectief. Beiden echter met een passie voor het vermaken van mensen. Dat gaat niet onopgemerkt, want afgelopen jaar zijn zij en de bandjes/DJ’s die ze promoten al een flink aantal keer geboekt. En dat terwijl de onderneming pas sinds september 2015 actief is.

Hun slogan slaat dan ook bij iedereen aan:
“De Muziek die wij maken, is de lijm die uw gasten met elkaar verbindt”

Ambitie

Als muzikaal entertainment of boekingsbureau hebben we tot doel om een grote groep getalenteerde, muzikale vrienden om ons heen te verzamelen. Dat kunnen reeds bestaande bands zijn, solo artiesten en DJ’s. Met die groep vrienden willen we nieuwe muzikale projecten opzetten, reizen en vooral muziek maken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten tot zelfs straat-optredens. Ook internationaal! We willen echt kunnen inspelen op wat de opdrachtgever denkt wat bij zijn of haar gasten past. En op basis daarvan persoonlijke, muzikale formaties samenstellen, zodat we ook daadwerkelijk een onvergetelijk evenement of feest kunnen bezorgen.

Muzikanten die we promoten en waar we ons aan committeren, kunnen bij ons een warm nest verwachten. Wij nemen alle rand zaken uit handen. Denk daarbij aan licht, geluid en DJ apparatuur, het opbouwen, afbouwen en transport van goederen, onderhandelingen, planning en contact met verschillende opdrachtgevers. Wat we van de muzikanten verwachten is dat ze inpluggen en ieder optreden 100% geven, want dat is onze enige ambitie. 100% tevredenheid. Bij zowel onze klanten als de muzikanten.

Achter de schermen

 • Ton de Haan
  Ton de Haan Muzikant & Promoter
  06-43050910

  Speelt piano en drums en is de laatste jaren een veel gevraagd DJ voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Zakelijk gezien is Ton een echte verbinder, die altijd zoekt naar de ultieme samenwerking.

 • Remco Ledder
  Remco Ledder Muzikant & Logistiek leider
  06-11852181

  Speelt bas, contrabas en gitaar. Heeft een groot netwerk aan muzikanten van het conservatorium. Zakelijk gezien is Remco erg punctueel en doet de planning van de bands & DJ’s.

Contact? Bel ons! 0341-842643