Voor Muzikanten & DJ’s

B

en je solo artiest, muzikant of DJ? Of zit je in een band en vind je uitdaging in het spelen met diverse artiesten, in verschillende samenstellingen? Neem dan contact met ons op.

Wij zoeken altijd naar flexibel ingestelde muzikanten, met een professionele houding. Je hebt een goed gevoel voor harmonie & ritme en je snapt hoe je met jouw muzikaliteit kunt bijdragen aan het vermaken van een publiek.

Wat we doen voor muzikanten & DJ’s

We promoten je band, jou als artiest of als DJ. Daar staan geen verplichtingen tegenover, behalve dat je voor ieder optreden 100% geeft om het de gasten naar hun zin te maken. Daarvoor hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Voor de meeste muzikanten vanzelfsprekend, maar toch willen we graag dat je ze door leest voordat je optreden begint.

Wij zorgen voor de boekingen, de op- en afbouw van licht en geluid, techniek tijdens het optreden, afstemming met de opdrachtgever, de locatie waar je speelt of draait. Jij, of je band plugt in en speelt of draait het dak eraf. Kortom, wij willen dat je je als muzikant kunt focussen op het vermaken van de gasten. Wij nemen alle rand zaken op ons.

Neem eens contact met ons op!

 • Ton de Haan
  Ton de Haan Muzikant & Promoter
  06-43050910

  Speelt piano en drums en is de laatste jaren een veel gevraagd DJ voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Zakelijk gezien is Ton een echte verbinder, die altijd zoekt naar de ultieme samenwerking.

 • Remco Ledder
  Remco Ledder Muzikant & Logistiek leider
  06-11852181

  Speelt bas, contrabas en gitaar. Heeft een groot netwerk aan muzikanten van het conservatorium. Zakelijk gezien is Remco erg punctueel en doet de planning van de bands & DJ’s.

Contact? Bel ons! 0341-842643